Bunurile obtinute in urma banilor dobanditi dintr-o misiune externa eu fiind militar se impart la fel ca celelalte bunuri dobandite din urma salariilor sau sunt bunuri proprii? facand dovada ca in perioada aceea am fost plecat si banii respectivi provin din misiune?
Bunurile cumparate cu acei bani sunt bunuri comune, puteti obtine o cota majorata daca veti proba ca ati contribuit cu o suma mai mare la achizitionarea bunului
Cu ce ttutlu ati dobandit acei bani? Daca i-ati primit sub forma de salariu , erau bani comuni.Legea spune ca veniturile obtinute cu titlu de premiu sau recompensa pentru anumite merite, creatii literar-artistice, etc., ar fi bunuri proprii ale sotului in cauza.
Astfel ca , daca nu au fost primiti sub un alt titlu decat acela de salariu pentru munca prestata , chiar si in exteriorul tarii, bunurile achizitionate cu acei bani au devenit bunuri comune, urmand a fi partajate intre soti...
Pai banii in valuta nu stiu ce tilu au deoarece in lunile in care am fost in misiune am primit si salariu in tara fapt care nu cred ca se pot eectua 2 salarii in acelas timp unul in lei si altul in valuta deoarece banii lunar in valuta nu mi s-au impozitat....de asta intreb ca nu stiu ce e de facut . Cu Stima
Partaj divort
teodosie113
Doresc sa instrainez o mostenire. In urma vanzarii intentionez sa cumpar o alta proprietate. Sunt casatorit si vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru a nu ... (vezi toată discuția)