avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma fantoma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma fantoma

Buna ziua.
Anul trecut in iulie mi-am pierdut actul de identitate in Iasi, eu fiind din acelasi oras.In acceasi luna mi-am ridicat noua C.I.Anul acesta, in luna aprilie am fost contactat de Politia de frontiera ca as avea o Firma deschisa in Buzau incepand cu data de 11 septembrie 2007, si ca au prins un tir cu tigari.Am fost la vama, am dat declaratii ca nu am deschis eu acea firma si nu am nici o cunostiita despre tirul cu tigari.Dupa cateva saptamani am fost din nou contactat de Politia de Frontiera sa vin din nou pentru a da declaratii, cu care ocazie mi s-a aratat o copie xerox a unei C.I. in care erau datele mele din C.I. pierduta cu alta poza.Am declarat ca nu cunosc persoana din cartea de identitate.De atunci nu am mai fost contactat de nimeni pana acum o saptamana cand am primit acasa o trimitere de la Finantele Publice Buzau sa ma prezint la sediul firmei pentru control financiar.Am sunat la finatele Buzau si le-am explicat situatia si au spus ca am de plata aproape 1 miliard, suma insemnand impozite neachitate pentru fiema in cauza.Am intrebat ce ar trebui sa fac in acest caz si mi s-a spus ca sa prezint o dovada ca eu nu sunt administratorul firmei.Am fost la parchet unde am discutat cu pocurorul care se ocupa de acest caz.I-am explicat situatia mi s-a raspuns ca nu poate sa-mi dea nici o dovada pana nu se da o solutie finala la dosarul in cauza, care mentionez nu e pe numele meu.Am intrebat cand se va da o solutie in acest dosar si mi s-a raspuns ca poate sa dureze si ani.Am sunat din nou la finantele publice Buzau, care au fost instiitate ca firma este in cercetare si mi s-a raspuns ca ei nu pot astepta pana se da o decizie in dosar si ca o toate impozitele neplatite pe numele meu si daca nu vor fi platite mi se va pune sechestru pe bunuri.

Va rog daca puteti sa-mi oferiti o solutie la situatia prezentata mai sus pentru ca oriunde m-as duce mi se tranteste usa in nas in mod politicos.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: crifera , utilizator 19:58, 26 Octombrie 2008
Ministerul de Finante in aceasta faza nu poate pune sechestru pe bunurile dumneavoastra personale, nu are decat sa puna sechestru pe bunurile firmei. Solutia e simpla nu-i mai bagati in seama.
fa si o plangere penala la parchet pentru folosirea identitatii false in acest caz .parchetul va dispune cercetatrea cazului si vei fi scos din cauza
cel ami bine e sa apelati la avocat... oricum prima faza va fi depunereaunei plageri penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator lucretialipcei lucretialipcei Buna , am fost imputernicita unei societati prin procura notariala de a administra o firma. Societatea s-a aflat in imposibiliatea de a plati taxele la ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dovada expirata AlinaDumitru23 AlinaDumitru23 Buna seara ! Am si eu o nelămurire . La jumătatea lunii Iunie am vrut sa trec frontiera si aveam dovada expirata de 5 zile . Eu nu am știut iar polițistul ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru fraudă/inselaciune/spălare de bani mihaela.ion mihaela.ion Bună ziua, Unde trebuie depusă o plângere penală pentru fraudă/inselaciune/spălare de bani? La poliție sau la DIICOT? Sau la ambele ... (vezi toată discuția)