avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... administrator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

administrator

Buna ,
am fost imputernicita unei societati prin procura notariala de a administra o firma.
Societatea s-a aflat in imposibiliatea de a plati taxele la bugetul de stat datorat de angajator si angajat in ultimul an .
Desi finantele au pus sechestru pe 2 bunuri cu o valoare de 50 ori mai mare decat datoria , mi-au inaintat si mie dosar penal iar acuma urmeaza sa ma prezint la Parchet pentru audiente.Este normal acest lucru si ce ar trebui sa fac , deoarece eu doar am executat ordinele asociatului unic si efectiv nu au fost bani disponibili in firma pentru aceste taxe??
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:36, 20 Martie 2010
Faptul ca ati respectat niste ordine,stiind ca eludati legea ,nu poate servi drept cauza exoneratoare si nici drept o diminuare a culpei dvs.
Cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unui avocat pentru a va sustine cauza in faza de urmarire penala
Motivele invocate ,executare ordine asociat si neplata obligatii fiscale ,nu sunt pertinente pentru a invoca eventuala dvs lipsa de responsabilitate
In raport de limitele de competenta si obligatiile ce va revin prin procura notariala,
CIM si fisa postului,contactati avocat care sa va reprezinte si sa va apere interesele din faza incipienta de cercetare penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? flory_mr flory_mr Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? Mulți îmi spun că n-am drept de Reprezentare ... (vezi toată discuția)
Probe? grecul grecul Buna seara! In cursul cercetarii judecatoresti, se poate reitera cererea de proba care a fost initial respinsa? (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la o firma de constructii marcoseuroconstruct marcoseuroconstruct Buna ziua, Am incheiat un contract de antepriza cu o firma de constructii no name pentru ridicarea unei case. Contractul prevede 4 termene pana la ... (vezi toată discuția)