avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii diverse studii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii diverse studii

va rog frumos - am modificat salariile angajatilor cu minim - din 670 in 700 lei.
ce fac cu cei ce au 804 brut, respectiv 1340?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:05, 18 Ianuarie 2012
Daca aveti un contract colectiv de munca aplicabil unitatii ,sau un Regulament Intern in care sunt reglementati coeficientii de ierarhizare in functie de nivelul de studii cerut de post,si nivelul salariului minim brut platit in unitate egal cu cel minim brut/economie,atunci aplicati acesti coeficienti la noul salariu minim brut,respectiv 700lei.Daca nu aveti reglementati acesti coeficienti,atunci singura obligatie este de a modifica salariile de incadrare ale angajatilor cu salariul minim,in sensul de a le aduce la nivelul minim brut garantat in plata prin lege incepand cu 1 ianuarie 2012,respectiv 700lei.
silvia99 a scris:

.....
ce fac cu cei ce au 804 brut, respectiv 1340?
va multumesc!

Aceste salarii nu se pot modifica, decat in cazul existentei unor dispozitii aplicabile angajatorului si care se refera la existenta unor coeficienti de ierarhizare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti ierarhizare 2012 rominaduca rominaduca buna ziua. Ma puteti lamuri va rog cu privire la coeficientii de ierarhizare?Am angajati care au primit 670, iar acum vor avea 700 si angajati care au luat ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie saftmiki saftmiki va rog sa ma lamuriti si pe mine.trebuie sa fac modifcarile de salarii si nu stiu daca modific la 670 sau la 700?mentionez ca noi inca nu avem contractul ... (vezi toată discuția)