avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cat timp este valabila o sentinta cu titlu executorie?
Discuție deschisă în Executare silită

cat timp este valabila o sentinta cu titlu executorie?

am o masina in leasing. azi, mi-a venit un executor, la serviciu, sa-mi ia masina ptr ca,din ianuraie 2011, are sentinta cu titlul executoriu ptr a-mi lua masina! ptr ca am avut niste rate neplatite la sfarsitul anului 2010...in ianuraie 2011, el a obtinut acea sentinta pe care mi-o inmana azi, la diferenta de un an. timp in care, evident, io mi-am platit datoriile, inclusiv cele neachitate in in urma cu un an si ceva! cat de legala este chestiunea asta si, daca stie cineva, cat timp e valabil un totlul executoriu??/
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
marin_marin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:11, 18 Ianuarie 2012
Puteti face contestatie la executare. V-a luat masina sau doar v-a somat ? Ar trebui sa mergeti la un avocat cu acele acte
mi-a dat termen pana vineri. tocmai asa am sa fac, am sa fac contestatie.
Domnule....daca exista incuviintare a executarii silite, ori platiti toata suma, pentru ca ati iesit din gratiile contractului, devenind exigibil, ori lasati sa o ia. Contestatie la ce sa faceti? La executarea silita? Doar daca s-au incalcat procedurile sau termenii stipulati in contractul de leasing.
@adiexe, ar avea ce sa conteste.. o data ca suma s-a platit si apoi.. ca incuviintarea s-a obtinut in 2011 si executorul someaza in 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina sorin22 sorin22 Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei. Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica - contract leasing auto. nimar nimar Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatorul caz : SC A SRL, cu sediul in orasul X, achizitioneaza in sistem leasing un autoturism. Dupa un an din derularea ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing confiscata fara nicio formalitate - e legal? Radulescu Violeta Radulescu Violeta Prietena mea are un autoturism in leasing. Ultima rata trebuia achitata in ianuarie dar a obtinut telefonic posibilitatea sa plateasca aceasta ultima rata pana ... (vezi toată discuția)