avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este procedura pentru a cere in scris recuzarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este procedura pentru a cere in scris recuzarea completului de jud.?

Buna ziua!
Doresc sa cer in scris recuzarea completului de judecata si am rugamintea sa imi spuneti daca pot depune aceasta cerere la registratura, pentru ca la termenul urmator ( sf febr ) dosarul sa imi fie deja mutat la alt complet de judecata.

Va multumesc .
Dosarul nu se poate muta intre termene.
Va trebui sa timbrati acea cerere - unele instante vor cate o taxa de cate 4,00 lei pentru fiecare judecator recuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cer recuzarea instantei, pot cere amanarea termenului din acest motiv? netie netie M-am hotarat sa cer recuzarea completului de judecata si as dori sa stiu cum se procedeaza. Pentru instiintare am trimis instantei cererea de recuzare prin ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecator, interesant ii geo-vem geo-vem Stimati forum`isti,in urma constatarii ca un domn judecator din trei(recurs)este din punctul meu de vedere incompatibil in vederea solutionarii cauzei am ... (vezi toată discuția)
Dosar divort - cerere evacuare deditel deditel Buna ziua.Ieri a avut loc a doua infatisare in dosarul de divort.Am rugat-o pe doamna presedinta daca se poate sa se mentioneze in hotararea judecatoreasca ca ... (vezi toată discuția)