Stimati forum`isti,in urma constatarii ca un domn judecator din trei(recurs)este din punctul meu de vedere incompatibil in vederea solutionarii cauzei am solicitat in sedinta publica rugamintea sa se abtina de la judecarea pricini,acesta intr-un mod mai neortodox m-ia sugerat institutia recuzarii,eu solicitand sa-mi se dea oportunitatea a o face in scris si nu verbal,dand un termen in acest sens,constat cu stupoare la cateva zile, ca desi nu am trimis inca cererea de recuzare in a fi solutionata,nu am atins termenul dat in acest sens ,pe portal apare ca respinsa pe motivul ca netimbrata.E corect asa,e legal?!ce pot face eu in acest caz in calitate de justitiabil?!#-o
Se pare ca nu s-a inteles exact ce am pus in discutie,ori ca nu stiu despre taxa de 100 lei aferenta cererii de recuzare.
Deci completul investit a dat un termen la data de ......... termenul era acordat ,
"in vederea solutionarii cererii de recuzare ,conform dispozitiilor legale,recurentul va preciza in scris motivele recuzare in scris ,si va timbra cererea cu taxa judiciara de timbru de 100 lei."
ori nu am ajuns la termenul acordat in sensul indicat si instanta s-a pronuntat ,mai mult nu am depus inca solicitarea de recuzare ori taxa de timbru deoarece aveam timp sa o redactez pina la termenul acordat.
Probabil din prisma faptului ca nu stapanesc problemele in drept,am pus in dezbatere aceasta speta,sub forma e normal,legal?sa se puna in vedere ceva si de fapt sa se intimple alt-fel?
Va multumesc!
Daca spuneti dvs,asa o fi,eu am studiat textul de lege atent,nu ne indica un termen anume de a depune cererea de recuzare,ci doar sintagma "deandata" ce s-a cunoscut starea,coroborat cu faptul unui termen acordat in acest sens,deci s-a depun taxa de timbru si motivele recuzarii pina la termenul acordat,si tu sa te pronunti in acest timp.....dar daca spuneti dvs.
Va multumesc