avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract inchiriere primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract inchiriere primarie

Este valabil un contract de inchiriere teren incheiat in 2009 intre o entitate privata si o primarie si care nu a fost inregistrat in Registrul de intrari iesiri?
Cel mai recent răspuns: INA_FM , utilizator 15:22, 17 Ianuarie 2012
da
Cred ca trebuie sa revin cu o precizare. Contractul nu a fost inregistrat la primarie. Se considera valid un document care nu apare in evidenta unei institutii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii zako zako Un contract de prestari servicii, semnat si stampilat de ambele parti, este valid in cazul in care una dintre parti nu a dat Nr. de inregistrare??? Va ... (vezi toată discuția)
Evidenta intrari-iesiri ypo ypo Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare incheiat la primarie si urmari aelemarac aelemarac Un act de vanzare-cumparare teren se poate face si inregistra numai la Primaria comunei (primind un numar langa care scrie intrari/iesiri pe o stampila ... (vezi toată discuția)