avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract de vanzare-cumparare incheiat la primarie si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract de vanzare-cumparare incheiat la primarie si urmari

Un act de vanzare-cumparare teren se poate face si inregistra numai la Primaria comunei (primind un numar langa care scrie intrari/iesiri pe o stampila dreptunghiulara). Alta stampila a primariei nu exista, doar sunt trecuti niste martori. Precizez ca asa zisul cumparator figura ca fiind primarul comunei.
Are vre-o valabilitate un astfel de inscris cu titlul "Contract de vanzare-cumparare"?
La ce procuratura ma adresez daca se tot fac acte in numele meu? Eu locuiesc in Bucuresti iar ilegalitatile sunt intr-o comuna din alt judet. Acolo pentru unele probleme Procuratura a refuzat sa-mi primeasca sesizarea, iar pentru altele raspunsul il astept de un an de zile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:41, 12 Aprilie 2015
Mergeti la Parchetul din Bucuresti, sau trimiteti online sau prin posta plangerea, daca nu va descurcati solicitati asistenta unui avocat sa vada exact care este situatia si de ce v-a fost refuzata inregistrarea plangerii anterioare. Datele pe care le furnizati in aceasta postare sunt insuficiente.
Stimate domn, un act de vânzare cumpărare se încheie numai la notariat. Acesta se numește contract și este un act juridic.
Primăria doar înregistrează acest act în evidențele sale-în registru agricol- pentru a stabili impozitele și taxele locale.
Primăria nu are atribuțiuni și nu are calitatea să încheie contracte. Un înscris denumit contract este legea părților care au încheiat acel contract. Dacă este numele d-voastră și d-voastră nu știți nimic solicitați nulitatea acelui contract și în penal-fals în înscrisuri. Dar, așa cum vi s-a sugerat mai sus, un avocat trebuie să vadă despre ce este vorba deoarece parcă nu-mi vine să cred că ar îndrăzni cineva să facă un atare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce caractere de autenticitate trebuie sa aibe o scrisoare oficiala ? HQM HQM Am primit cu ceva timp in urma o scrisoare , de la Comisia Europeeana . Vreau sa stiu, ce caractere obligatorii trebuie sa contina, pt. a ... (vezi toată discuția)
Contract v-c cladire sub semnatura privata vguta vguta Care este valabilitatea unui contract de vanzare-cumparare (sub semnatura privata) incheiat in 2004 intre doua societati comerciale, obiectul contractului ... (vezi toată discuția)
Inregistrare acte casa buzdgabi buzdgabi Am o prietena si-a cumparat o casa in judetul Giurgiu in sat Gradistea, acum 1 an a facut acte la notariat si a inregistrat casa si terenul in registru agricol ... (vezi toată discuția)