avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D394

Am vandut marfa ( am emis factura ) catre un neplatitor de TVA. La data la care i-am emis factura nu era platitor de TVA. Intre timp ( adica in acelasi semestru), acesta a adevenit platitor de TVA.

Intrebare:

Il trec in Declaratia 394 ?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: ContSters176126 , utilizator 11:14, 18 Ianuarie 2012
In decl 394 sunt trecuti doar cei platitori de TVA.
Daca ati mai emis o fact. dupa ce a devenit platitor de TVa ,aceea o treceti
eu intrebam daca o factura pe care am emis-o unui client cand acesta era neplatitor de tva o trec in D 394.

Acum respectivul este platitor de Tva, dar la data emiterii facturii era neplatitor.

Poate stie cineva, va rog frumos!

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
vioviod, utilizator
daca d-voastra santeti inregistrat in scopuri TVA cand ati emis factura,era purtatoare de TVA,deci o prindeti in dec 394.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)
Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)