avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT INCHIRIERE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT INCHIRIERE

Am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera a unor soti, ambii proprietari ai garsonierei. impozitul de 16% din suma platita de mine pentru chirie il va plati fiecare dintre el??? adica 16% din suma unul, 16% celalalt? sau platesc ambii 16% din suma?Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: camena , utilizator 09:40, 18 Ianuarie 2012
Ambii proprietari vor plati 16%. Nu plateste fiecare separat
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozite garsoniera inchiriata ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, scurt si la obiect. Sora mea, sta in chirie. Cine trebuie sa suporte achitarea taxei de salubrizare, si a impozitelor aferente garsonierei unde ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere - obligatii nerespectate de chirias, evacuare clahomastreet clahomastreet detin o garsoniera primita donatie de la bunica mea cu uzufruct viager pentru parintii mei eu fiind proprietara garsonierei bunica nu mai este in viata doar ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat si inchiriat... gigelas gigelas Buna seara, Un fost bloc de garsoniere,a fost cumparat de cetateanul X. Cetateanul X,a inchiriat garsonierele,unor chiriasi,prin contract de ... (vezi toată discuția)