avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general URGENT declararea adaosului comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

URGENT declararea adaosului comercial

Azi am primit o invitatie de la doua persoane de la primarie care au fost in control si printre altele vor si declaratia cu privire la adaosul comercial practicat declaratie care stiiam ca nu mai trebuie depusa la finante. Va rog sa ma lamuriti.
Multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: maryah_maryah , utilizator 11:26, 19 Ianuarie 2012
Se depune la Anaf.
Buna ziua, sunt noua in domeniu si o prietena m-a rugat sa-i tin contabilitatea pentru o farmacie. societatea este infiintata in septembrie 2011, neplatitoare de tva si are 2 angajati. Practic farmacia s-a deschis abia de la 01.01.2012 , deoarece cu obtinerea autorizatiei a durat ceva. stiti cumva daca aceasta declaratie cu adaosul comercial se depunde si de catre farmacii.. imi puteti da mai multe detalii referitoare la ea. va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
maryah_maryah, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva avanataje si dezavantaje oms oms Buna dimineata. Am deschis o farmacie in decembrie 2010 iar contabila mea imi spune ca pana pe 20 ian pot sa fac o declaratie sau...ceva...nu stiu exact, nu ma ... (vezi toată discuția)
S.r.l nou deschis fara activitate ligia71 ligia71 Buna ziua. Am deschis un SRL neplatitor de TVA (cod CAEN 4711) in martie anul acesta, mentionez ca nu are inca activitate. Am depus declaratia 100 in ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)