Azi am primit o invitatie de la doua persoane de la primarie care au fost in control si printre altele vor si declaratia cu privire la adaosul comercial practicat declaratie care stiiam ca nu mai trebuie depusa la finante. Va rog sa ma lamuriti.
Multumesc astept raspuns.
Buna ziua, sunt noua in domeniu si o prietena m-a rugat sa-i tin contabilitatea pentru o farmacie. societatea este infiintata in septembrie 2011, neplatitoare de tva si are 2 angajati. Practic farmacia s-a deschis abia de la 01.01.2012 , deoarece cu obtinerea autorizatiei a durat ceva. stiti cumva daca aceasta declaratie cu adaosul comercial se depunde si de catre farmacii.. imi puteti da mai multe detalii referitoare la ea. va multumesc.
Sfaturi contabile
MARIA_c
Buna ziua
Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.