avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reintegrare conform hotararii instantei si, in aceeasi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reintegrare conform hotararii instantei si, in aceeasi zi, eliberare din functia publica

nu o sa va vina sa credeti,dar azi am crezut ca imi pierd mintile.Pe scurt,in anul 2010 octombrie,sotul meu a fost diponibilizat dupa niste criterii numai de ei stiute,de la politia locala.Dupa un proces care a durat un an si citeva luni ,sotul meu a cistigat in urma recursului dreptul de a fi reintegrat in functia publica detinuta anterior .Ieri,16 ianuarie s-a prezentat la institutie dupa ce in prealabil a fost pus de acestia sa-si faca dosar de angajare cu fisa medicala pe care a platit-o,cu absolut toate actele.Ieri a ramas 8 ore la serviciu pentru protectia muncii,astazi din nou a ramas 8 ore ,iar cind a plecat i s-au dat doua hirtii,una in care se decide angajarea lui cu data de ieri si tot cu data de ieri eliberarea din functie cu preaviz pe motiv ca nu s-a identificat nicio functie pentru el.Dumneavoastra mai intelegeti ceva? Deci e posibil ca in aceeasi sa fii reintegrat si dat afara? Va rog lamuriti-ma!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:29, 17 Ianuarie 2012
Da, pe de o parte institutia "respecta" hotararea de reintegrare a instantei, iar pe de alta parte il concediaza din nou pentru ca nu mai are post vacant in organigrama pe care sa il incadreze.
Asta este rezultatul "reformei" din administratie din ultimii ani:hammer:
eu cred ca este mai mult decat evident faptul ca institutia, isi bate joc, atat de el, cat si de instanta care a decis ca a fost concediat ilegal. parerea mea, este sa conteste decizia de eliberare din functia publica, pentru ca, institutia, in urma hot jud. avea obligatia de a reintegra persoana( iar daca functia publica nu mai e...s-o infiinteze repede) si nu s-a caute un post liber pe undeva... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin privind eliberare din functie cf.oug.37/2009 aura iftinca aura iftinca Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine; lucrez intr-o institutie publica si conform OUG.37/2009 directorul executiv al acestei institutii a fost eliberat ... (vezi toată discuția)
Ne executrea hot jud definitive si irevocabile privind reintegrarea valyungureanu valyungureanu Rog sa ma lamuriti ce se mai poate face in situatia ce urmeaza relatata .In anul 2009 ,luna iunie in mod abuziv angajatorul mi-a desfacut C.I.munca ,am ... (vezi toată discuția)
Termen reintegrare in munca iureadan iureadan -Un salariat a fost concediat (post restructurat) printr-o procedura de concediere colectiva, a contestat in instanta, iar instanta a dispus : reintegrarea pe ... (vezi toată discuția)