Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine; lucrez intr-o institutie publica si conform OUG.37/2009 directorul executiv al acestei institutii a fost eliberat din functie in baza unui ordin al ministrului.Directorul executiv a atacat in instanta la curtea de apel acel ordin si a primit prin hotarire suspendarea ordinului ministrului.
Cum pot face eu plata directorului executiv daca la institutie s-a schimbat organigrama si nu mai am post de director executiv, el transformindu-se in directoor coordonator.Mentionez ca in acest timp a fost numit si cel care detine postul de director coordonator si nu stiu cum o sa pot sa-i platesc pe amundoi.
va multumesc si astept raspunsul cit mai urgent
directorii executivi cf.OU 37/2009 devin directori coordonatori ,organigrama posturilor la institutie s-a schimbat si cum este reincadrata persoana care a cistigat in instanta drepturile pe care le detinea inainte;
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Drepturi salariale
sorin dan
Buna ziua,
am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti si mie cum si cind intra o persoana in drepturi salariale, fac mentiunea ca un director executiv a fost ... (vezi toată discuția)
Interimat
maria mateias
avem urmatoarea situatie: prin ordin al ministrului \"cineva\" este numit director general al unei institutii bugetare pentru 6 luni.
la sfirsitul celor 6 ... (vezi toată discuția)