avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna ziua,
am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti si mie cum si cind intra o persoana in drepturi salariale, fac mentiunea ca un director executiv a fost eliberat din functie cf.OU 37/2009, acesta a dat in judecata ministerul de resort si a cistigat suspendarea ordinului prin care era demis, sunt 2 probleme la care nu stiu solutiile:
1. postul pe care il ocupa inainte nu mai exista el s-a transformat din director executiv in director coordonator
2.iar a doua problema este ca a cistigat in instanta are o hotarire prin care se suspenda ordinul de eliberare din functie, intrebarea mea fiind: pot sa platesc acesta persoana in conditiile enuntate mai sus adica nu mai am postul respectiv si am aceasta hotarire care nu stiu daca va fi definitiva si irevocabila( nu stiu daca se va face recurs) mentionez ca ordonatorul de credite, ministerul nu a transmis nimic pina la aceasta data.
sper ca am fost explicit si astept raspunsul dumneavoastra cit mai repede
cu multe multumiri
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 15:53, 1 Iulie 2009
1. Daca postul pe care il ocupa inainte a fost desfiintat, nu aveti alta varianta decat sa il reangajati pe un post/functie similara. Daca nu aveti un post similar, aduceti la cunostinta angajatului acest lucru si ii oferiti un alt post urmand ca acesta sa decida daca accepta sau nu.
2. In mod normal, sunteti obligat sa dati curs hotararei instantei si deci, sa il platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin privind eliberare din functie cf.oug.37/2009 aura iftinca aura iftinca Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine; lucrez intr-o institutie publica si conform OUG.37/2009 directorul executiv al acestei institutii a fost eliberat ... (vezi toată discuția)
Numai in romania se poate asa ceva raduallan raduallan Speta: un functionar public de conducere de la o institutie de control este destituit ca urmare a reorganizarii institutiei (printr-o hotarare de guvern s-a ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical în cazul contractului de management fãrã contract de muncã narcisa75 narcisa75 Salut. Am o problemă şi am nevoie de ajutorul vostru. Prin OUG 37/2009 s-a înfiinţat la unitatea unde lucrez, funcţia de director coordonator. S-a emis ... (vezi toată discuția)