avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pers fizice pot deschide un acreditiv?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pers fizice pot deschide un acreditiv?

Persoanele fizice, AF-urile, pot deschide un acreditiv sau o scrisoare de garantie ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 19:36, 23 Octombrie 2008
Vedeti politica bancii cu care colaborati.

Acreditivul reprezinta o modalitate de plata, constand in angajamentul unei banci (Banca Emitenta), asumat la cererea si pe baza instructiunilor clientului sau (ordonatorul), de a efectua plata documentelor (la vedere sau la scadenta) daca acestea sunt conforme cu termenii si conditiile acreditivului Reglementare internationala - Publicatiile ICC 500.

Moneda: RON, EUR si USD si orice alta valuta acceptata de banca
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Decontari in valuta camicami camicami Problema mea este urmatoarea :societatea ptr.care lucrez ,livreaza cherestea catre o societatea inregistrata fiscal in Romania,cu cod tva RO,societate ce ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)