avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... schimbarea cetateniei, sterge datoria ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

schimbarea cetateniei, sterge datoria ?

dupa ce se primeste o cetatenie intr-o alta tara,deci e cetateanul acelei tari,mai are vre-o datorie la bancile romane?:rtfm:
Cel mai recent răspuns: Maria Maria , Alte profesii 20:31, 17 Ianuarie 2012
schimbarea cetateniei nu-i sterge si datoria la banca, creditul fiind acordat in baza altor criterii iar orice modificare a datelor personale, conform contractului de credit, trebuie comunicat si bancii.
are numele schimbat in urma divortului,si totusi plateste ratele in continuare pe numele avut anterior,banca nu ia cerut explicati legat de nume,interesul banci e sa-si recupereze bani.acum si-a schimbat numele si plateste impozite altui stat .e doar o intrebare ,oricum multumim mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies din lista neagra a biroului de credit? marineursachi marineursachi am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ... (vezi toată discuția)
Termen modificare titular de credit nelimitat? patrascumonica patrascumonica Pentru a fi mai clara trebuie sa ma explic putin. Am un credit bancar ipotecar pe numele meu , in urma divortului casa si implicit creditul i-au fost ... (vezi toată discuția)
Achitarea creditelor bancare dupa divort ionicas ionicas In urma divortului amiabil cei doi fosti soti s-au inteles, tot amiabil ( fara sa incheie vreun document in acest sens), sa achite fiecare ratele la cate o ... (vezi toată discuția)