avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitarea creditelor bancare dupa divort
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitarea creditelor bancare dupa divort

In urma divortului amiabil cei doi fosti soti s-au inteles, tot amiabil ( fara sa incheie vreun document in acest sens), sa achite fiecare ratele la cate o banca ( cei doi avand inca din timpul casatoriei credite de nevoi personale la doua banci ). El nu si-a tinut promisiunea si refuza sa plateasca ratele la banca sa asa cum a fost invoiala. Daca el nu plateste banca o va urmari tot pe ea , el (cetatean roman) nelucrand in tara si neavand nimic pe numele lui in Romania.
Ce poate face fosta sotie pentru a-l determina sa-si achite datoria?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:41, 9 Ianuarie 2014
Sa incheie acte in care fiecare (fost sot si sotie) sa preia contractul de credit pentru care plateste pe numele sau.
Sa il actioneze in judecata, pe dreptul de regres si sa ceara banii pe care ii va plati pentru creditul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Partaj credite nevoi personale si prima casa dinuanamaria dinuanamaria Impreuna cu fostul meu sot am achizitionat in perioada casniciei un credit de nevoi personale (pe numele meu, dar el este garant) si un credit de prima casa ... (vezi toată discuția)
Divort-credit nevoi personale IonitaMarian IonitaMarian Buna seara, Numele meu este Marian, si va cer sfatul in legatura cu un credit de nevoi personale, incheiat de sotie in urma cu 4 ani (pe 10 ani), in care ... (vezi toată discuția)