avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum intru in posesia sumei castigate in instanta daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum intru in posesia sumei castigate in instanta daca la momentul castigarii procesului nu mai eram salariata?

Pana la data de 7 iulie 2011, cand am fost disponibilizata, am fost salariata unei societati de transport feroviar. Pana la acea data s-a actionat in instanta societatea pentru neplata unor drepturi salariale cuvenite conform contractului colectiv de munca. In data de 01.09.2011 se da castig de cauza cu sentinta definitiva in procesul intentat.
Nefiind informata despre castigarea procesului decat la data de 16.01.2012 nu stiu care este modalitatea de a intra in posesia sumelor cuvenite. Ar trebui sa ne anunte cineva, intrucat in situatia mea se afla inca 34 de persoane, sau trebuie sa apelam la executare silita? Mentionez ca sentinta se afla la unitatea de la care am fost concediata. Avea cineva obligatia de a ne informa cu privire la finalitatea procesului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diegutza , utilizator 09:41, 18 Ianuarie 2012
Angajatorul fiind cercetat pentru neexecutarea unei Hot.Judecatoresti privind plata salariilor conf.CM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii definitive OlDumitra OlDumitra Doua intrebari : 1. in urma unui proces cu o institutie am castigat la Curtea de Apel in anul 2012. Deşi Decizia definitiva si irevocabila este dată în ... (vezi toată discuția)
temei legal pentru o actiune cu solicitare despagubiri pentru neexecutarea unei sentinte judecatoresti definitive si executorii bughi69 bughi69 Buna ziua In primul rand as vrea sa va impartasesc ca inainte sa mi se intample nu credeam vreo data ca, la noi, invocand totdeauna la statul de drept ca o ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces cu institutia in care am lucrat si am fost concediata abuziv. meia 72 meia 72 Am castigat procesul cu o sentinta definitiva si irevocabila.Pe prima sentinta data de Tribunal, onorariul avocatial nu doresc nu vor sa mi-l restituie, doar ... (vezi toată discuția)