avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sa procedez ca sa nu pierd alocatia de sustinere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa procedez ca sa nu pierd alocatia de sustinere a familiei?

familia mea are 5 membri:sot,sotie copil major(salariat)si doi copii de 9 ani(gemeni).la dosarul de alocatie de sustinere a familiei ni s-a cerut tot venitul din familie,inclusiv cel al fiului meu,pe motiv ca locuieste cu noi.fiul meu nu este casatorit,locuieste cu noi,dar el are salariul lui(noi nu beneficiem de nimic din salariul lui).poate da el cumva o declaratie din care sa reiasa ca este independent,ca nu beneficiem de nici-un venit de la el?cum ar trebui facut(daca se poate ceva) pentru a nu pierde alocatia?si asa ne este foarte greu sa crestem gemenii,dar daca ne lasa si fara aceasta alocatie nu stiu cum va fi?ce trebuie facut,sa ii iau banii fiului meu(el vrea sa-si faca un rost in viata,iar noi nu il putem ajuta)sau sa ii spun sa se mute de la noi ca sa primim alocatia.ce fel de parinti am fi?explicati-mi ce trebuie facut,ca sa pot primi alocatia,in contiuare,si sa-mi tin si copilul langa mine.ce lege este asta?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:47, 18 Ianuarie 2012
sa dea o declaratie ca se gospodareste separat de dumneavoastra si ca nu va ajuta din punct de vedere financiar.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
dianami, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit pe membru de familie Rossa017 Rossa017 Buna ziua. Imi cer scuze daca s-a repetat intrebarea, dar situația mea e atipică si nu gasesc un răspuns concludent. Am un copil dintr-o relație ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maddutzyka maddutzyka Buna seara.Timp de 1 an si 10 luni cat are acum baiatul meu am beneficiat de alocatie monoparentala.Acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de alocatie ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie pre-post natale ninaemanoil ninaemanoil Buna ziua, as avea o intrebare pentru cineva care acum are 8 luni de munca, lucreaza in continuare si peste 1 luna ar trebui sa nasca. Isi poate lua concediu ... (vezi toată discuția)