avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cazul unui accident de circulatie politia poata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cazul unui accident de circulatie politia poata solicita verificarea RAR (ITP) a autovehicolului?

in cazul unui accident de circulatie soldat cu usoare contuzii a victimei politia poata solicita verificarea RAR (ITP) a autovehicolului?
mentionez ca accidentul s-a produs in localitate, victima a aparut in fata autovehicolului de dupa un buss stationat, traversa pe un loc nepermis(aproximativ la 25 m de trecerea de pietoni si viteza de rulare a masinii era de cca 40 km/h.
ultima vericare ITP a fost efectuata in luna noiembrie 2011,cu ocazia inmatricularii auto( e vorba de o masina ford adusa din afara)
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 08:18, 18 Ianuarie 2012
Nu. Insa cel mai probabil se va face o expertiza tehnica care sa stabileasca dinamica accidentului.
Nu se poate solicita aceasta verificare dar asa cum a spus si utilizatorul av.tonicadaniela se va efectua o expertiza tehnica cel mai probabil
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Anamaria Plevit, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala grava buonaroti buonaroti Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala danezu danezu BUna ziua in urma cu 3 luni tatal meu a fost implicat intr-un accident in apropierea unei treceri de pietoni. La aproximativ 15m de trecere un individ aflat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu decesul victimei nikole tablet nikole tablet Buna seara! Ma bucur enorm ca am gasit acest site pentru ca sunt disperata si am nevoie de sfatul cuiva. Acum doua saptamani sotul meu a avut un accident de ... (vezi toată discuția)