bestiuta774 a scris:
nu am schimbat subiectul... doar am adus o explicatie... scuye ..! nu am stiut cum sa fac... !!! ª=
Eu cred ce danacj ţi-a răspuns. Dar nu ne spune unde se afla legislaţia respectiva. Am auzit si eu ceva, dar nu cred este interesant pentru subiectul. Oricum, o declaraţia de propa răspundere in faţa notariului e suficiente in opinia mea pentru a sa fie trecut la ingrijirea la deducerea fiscală. Dar nu conteaza, datorita faptului ce urmează: o sa incepem de la bun iceput. Daca sotul mamei tale este spaniol (şi eu sunt) e sigur ca primeste o indemnizatia (daca nu e asă, iertaţima, dar daţi mie voie sa te spun ce trebuie sa fac ceva, ca acolo sunt multe posibilitaţi).. De fapt ne spuneţi că în România nu primeste nimic, ceea ce ma induce să ma gandesc ce acolo ceva primeste. Al doilea, daca nu primeste nimic, tatal mamei tale trebuie întâi sa îşi faca rezedint în Romania. O să declar .chiar daca n-are venituri. Să se inregistrez ca resedint nu doar la poliţia (la ORI) ci la administraţia financiara, pentru că e obligat să declar aici impozite pe venituri de orice surse. (ultima reforma a codului fiscal). ªi e sigur ce dupa atâta calatoriile si documentele, şi declaraţie de propria răspundere, e sigur, yic, ce daca mai ai timp si nu esti obosit, poţi să-l includez în îngrijirea dv pentru deducerea fiscală...