avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare concesiune teren de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare concesiune teren de la primarie

Am concesionat acum 2 ani o parcela de teren in vederea construirii unei case.Terenul se afla la 500 m distanta de drumul principal.Este acces pe un drum de pamant si cam atat.In momentul concesionarii primarul mi-a promis ca se vor trage toate utilitatile si se va face drum de acces pe costurile primariei.Mai am 2 ani de platit si inca nu s-a facut absolut nimic.Nici macar nu am fost chemat pentru a lua in primi in primire parcela.

Se poate anula cumva contractul de concesiune astfel incat sa imi pot recupera si banii dati pana acum?In momentul de fata primarul evita orice discutie legata de acest teren dar daca intarziu cu plata ratelor binenteles ca sunt penalizat.

Imi poate oferi cineva ceva sfaturi ?Nu sunt foarte familiarizat nici cu legislatia.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 13:38, 18 Ianuarie 2012
Sigur ca se poate. Mergeti la primarie si reziliati contractul, dar ma indoiesc ca va puteti recupera banii.
Sunt sigur ca in contractul de concesiune nu scrie nicaieri ca primaria va face racordarea la utilitati in termen de.....
Si de asemenea sunt sigur ca promisiunile au fost verbale, si nu scrise, la fel cum sunt sigur ca pretul concesiunii, sau redeventa, cum vreti sa-i spuneti, reflecta faptul ca terenul nu are utilitati....
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Cosmin-Traian Maglas, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract concesiune monalisaalina monalisaalina Daca intr-un contract de concesiune scrie ca perioada de concesiune este de 50 de ani spesificandu-se ca perioada de recuperare a pretului este de 10 ani,ce ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren dianapanaite dianapanaite O primărie care a dat în concesiune un teren pe care acum vrea să construiască locuinţe sociale, poate rezilia contractul de concesiune, pentru motive de ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)