avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la revisal

am operat in august modificarile de salariu in revisal, in forma veche nu era rubrica pentru salariu si sporuri, acum in ianuarie am observat cand am dat fisa indiv. pe salariat ca acea modif. de salariu a aplicat- o pe toata durata contractului. ex. este salariat de la 01.01.2000 adaugand salariul in august 2011 apare in fisa per salariat ca si cand ar avea acel salariu din 01.01.2000, pe cand in forma vecge a revisal nu exista rubrica pt. salariu si sporuri.cum procedez pt. a aplica acel salariu de la data reala cand i-a fost acordat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 18 Ianuarie 2012
Asa este ... in revisal daca nu exista modificari la salariu intre timp , apar salariul acelasi de la data angajarii si pana in prezent ....
Puteti face corectie in ceea ce priveste data de cand isi produce efecte noul salariu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)
Revisal mihaela_1968 mihaela_1968 Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 dumi32 dumi32 Fiind o institutie publica de stat si avand in pastrare cartile de munca si dreptul de a complta in ele as dori sa va intreb ce se va trece in programul ... (vezi toată discuția)