avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul familiei

am un nepot in virsta de 1 an si 3 luni si vreau sa-l iau in ingrijirea mea carei institutii trebuie sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: craciunescuviorel , utilizator 17:53, 18 Ianuarie 2012
parintii minorului sunt de acord?
Reveniţi cu precizări. Sunteţi bunici sau ce fel de nepot este? Unde sunt părinţii şi de ce doriţi să îl luaţi dv.stră. Doriţi să locuiască la dv.stră şi părinţii să contribuie la creşterea şi îngrijirea lui sub forma unei pensii de întreţinere, atunci vă adresaţi unei instanţe de judecată şi vă judecati în contradictoriu cu părinţii lui, dacă doriţi să vă fie dat în plasament atunci mergeţi la primărie la autoritatea tutelară.
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot lua copilul din plasament? Geo27br Geo27br Bună ziua,as vrea sa stiu daca se poate si cat este de complicat sa imi iau copilul din plasament daca eu si sotul suntem stabiliti in Germania..Precisez ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor CristianLungu87 CristianLungu87 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la care as dori sa aflu un raspuns daca este posibil.Nepotul meu(baiatul surorii mele)locuieste in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)