avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sentinta pe portal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sentinta pe portal

pe portal la setinta scrie asa: Respinge cererea de lămurire a dispozitivului deciziei nr. ......, ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică.
pai de ce mi-o respinge????
Cel mai recent răspuns: gabygaby , utilizator 20:28, 18 Ianuarie 2012
Puteti ataca solutia respectiva cu "contestatie in anulare sau revizuire"si in sedinta publica va puteti spune pasul..:)
multumesc pentru raspuns, dar eu nu inteleg de ce mi-a respins-o.....ca nu am cerut mare lucru, decat sa mi se spuna daca trebuia sau nu sa primesc si bonurile de masa.
sunt din ce in ce mai nedumerit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Recurs promovat de casa de pensii- cine a castigat in recurs? claudyya claudyya Solutie: Admite recursul. Modifică în tot sentinţa atacată.Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică azi, ... (vezi toată discuția)
Hotararile pronuntate in recurs se pot ataca si se comunica la domiciliu? Pasare1 Pasare1 Nefondat Solutie: Respinge, ca nefondat recursul formulat de catre reclamant impotriva judecatoriei. Respinge ca nefondata cererea intimatului privind ... (vezi toată discuția)