avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunerea actelor in vederea obtinerii indemnizatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunerea actelor in vederea obtinerii indemnizatiei de somaj

Buna seara .... as dori sa ma invatati si pe mine pasii care trebuie sa-i fac ptr. depunerea actelor in vederea SOMAJULUI ?
Trebuie sa mentionez faptul ca firma unde am lucrat mi-a inmanat actele necesare ptr obtinerea somajului....numai ca nu stiu unde sa merg cu ele ! V-as fi recunaoscator cu un sfat !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 01:08, 19 Ianuarie 2012
Buna seara
daca aveti urmatoarele acte date de catre societate: adeverinta din ultimul an de munca din care sa reiasa depunerea declaratiilor lunare si achitarea lor ,adeverinta de activitate cu vechimea de la locul de munca avizata de I.T.M.,adeverinta de la medic ca sunteti apt de munca,puteti merge la A.J.O.F.M cu aceste documente sa va verifice legalitatea si veridicitatea lor si apoi inspectorii va vor spune daca beneficiati de ajutor de somaj sau nu sau va vor spune ce documente sa completati,celelalte detalii vi le vor spune inspectorii de la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere vechime reala in cm niccu niccu Buna ziua, Sunt intr-o dilema ! Un prieten a incetat colaborarea cu firma,dar acestia refuza sa-i treaca vechimea in Cartea de munca. El s-a angajat faptic ... (vezi toată discuția)
Daca am lucrat si part time si full time pot depune adeverinta impreuna cu cartea de munca la somaj la disponibilizare viu viu Am lucrat 2001-2006 full time iar intre 2002-2004 si part time. Firma la care am lucrat part time mi-a inmanat o adeverinta specifica pe care am uitat-o intre ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)