avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Buna ziua!
Daca am platit 2000 lei pentru taxa de poluare, cam cat as putea recupera din ea?daca ii dau in judecata....nu pe legea cea noua...
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sarsyn2o , utilizator 14:26, 19 Ianuarie 2012
Buna ziua,
din ce am citit prin diferite anunturi va puteti recupera suma totala minus cheltuielile aferente procesului de recuperare. cel mai bn luati legatura cu o firma de avocatura si acolo aveti tot sprijinul necesar iar costurile din cate stiu sunt un procent din suma recuperata asta cu conditiile sa aveti documentele care sa ateste plata sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare partiala taxa de poluare Viviana_C Viviana_C Buna ziua! Imi puteti da un sfat? Cum se hotareste valoarea restituita? In mai 2009 am platit taxa de poluare in valoare de 4.200 lei. In Februarie 2012 ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare mosuxl mosuxl am o masina cu motor de 3000 daca dau statul in judecata pentru k taxa e abuziva si e exagerat de mare am vreo sansa sa cistig procesul si sa nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii dorel156 dorel156 buna ziua, o firma are datorie firmei mele 2000 RON. daca puteti sa ma sfatuiti cum as putea sa ii recuperez. Am inteles ca executorul judecatoresc pastreaza ... (vezi toată discuția)