avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale continut contrat prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

continut contrat prestari servicii

La un contractul de prestari servicii in domeniul securitatea muncii (serviciu extern), ca furnizor de servicii, la capitolul obiectul contractului este corect stipulat urmatorul continut:
Obiectul prezentului contract consta in realizarea de catre prestator a urmatoarelor servicii de consultanta sau (aici nu stiu ca formulare) asistenta tehnica de specialitate in scopul organizarii activitatii de securitatea muncii pentru:
- identificarea echipamentului individual de protectia muncii, conform HG 1048/2006;
- instructiuni proprii conf. HG 1425/2006;
- etc...
si am inteles ca orice document emis de mine va fi semnat si de beneficiar - administrator sau patron sau persoana imputernicita (nici asta nu stiu de catre cine - de cel cu care voi semna contractul sau alta persoana?), iar in dreptul meu pot scrie "Consultanta PFA si imi trec numele semnez si pun stampila alturi de persaoana din partea beneficiarului".
- pentru emitere de decizii specifice pentru securitatea muncii se procedeaza la fel ca si actele mentionate mai sus.
Va rog raspundeti-mi urgent.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:58, 26 Octombrie 2008
Contractul încheiat între angajator şi serviciul extern de prevenire şi protecţie trebuie să cuprindă cel puţin următoarele:
a) activităţile de prevenire şi protecţie care vor fi desfăşurate de către serviciul extern de prevenire şi protecţie;
b) modul de colaborare cu lucrătorii desemnaţi/serviciul intern de prevenire şi protecţie şi/sau cu alte servicii externe de prevenire şi protecţie;
c) clauze privind soluţionarea litigiilor apărute între părţi.
Serviciul extern de prevenire şi protecţie trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
a) să dispună de personal cu capacitate profesională adecvată şi de mijloacele materiale necesare pentru a-şi desfăşura activitatea;
b) să fie abilitat de Comisia de abilitare a serviciilor externe de prevenire şi protecţie şi de avizare a documentaţiilor cu caracter tehnic de informare şi instruire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă
Serviciul extern trebuie să aibă acces la toate informaţiile necesare desfăşurării activităţii de prevenire şi protecţie şi trebuie informat asupra factorilor cunoscuţi că au efecte sau sunt susceptibili de a avea efecte asupra securităţii şi sănătăţii lucrătorilor. Un asemenea serviciu are obligaţia să transmită inspectoratului teritorial de muncă pe raza căruia îşi are sediul, domiciliul sau reşedinţa o copie de pe certificatul de abilitare, în termen de 10 zile de la data primirii acestuia
Toate aceste asoecte trebuie inserate in contract, iar semnarea lui se face de dv. si de beneficiar,prin persoana desemenata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de prestãri servicii în domeniul ssm rescont rescont Vă rog să mă ajutaţi în soluţionarea unei probleme legată de prevederile contractului de prestări servicii în domeniul SSM. Având în vedere ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniul ssm Utilizator_2 Utilizator_2 Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte de la fosta companie unde am activat. Am urmatoarea vechime in ... (vezi toată discuția)
Servicii ssm IMAGINE28 IMAGINE28 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot presta serviciul de sanatate si securitate in munca pentru o companie fiind PFA. Mutumesc. (vezi toată discuția)