avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

daca sunt luate in considerare la custodie probe audio si video, foto sau convorbiri messenger.
Va rog detalii cu lege si articol.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:02, 19 Ianuarie 2012
Inregistrarile video nu pot fi folosite ca probe in procesul de divort, insa fotografiile da, in cadrul probei cu inscrisuri.
Probele admise in procesul de divort sunt deci inscrisurile, proba cu martori, iar proba cu interogatoriul paratului nu este permisa de legea noastra pentru dovedirea motivelor de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba inregistarilor video poate fi folosita ca prba in procesul de divort? ionei ionei Daca unul dintre soti, banuind ca celalalt sot este infidel, angajeaza o firma de detectivi ca sa obtinuta probe pt dovedirea infidelitatii, in acest sens ... (vezi toată discuția)
Divort Iordache Aurelian Iordache Aurelian Se pot folosi ca probe in procesul de divort,inregistrarile efectuate cu telefonul mobil,al convorbirilor dintre reclamanta si parat,daca din acestea reies ... (vezi toată discuția)
Dovezi Martonze Martonze 1.Cum as putea sa fac dovada respectarii programului de vizita? Oare pot cere instantei ca prin hotararea ce o da, sa oblige partile la incheierea unui proces ... (vezi toată discuția)