Azi am avut prima infatisare la actiunea de marire pensie intretinere deschisa de mine. Dupa cum m-am asteptat s-a dat amanare dar nu inteleg prea bine ce inseamna solutia data:
19/01/2012 Amână cauza
Solutie: pentru cand se va cita reclamantul cu copie intampinare si inscrisuri si cu mentiunea dispusa de instanta.
Mai precis, ce inseamna mentiunea dispusa de instanta?
Ce i-au cerut lui? Eu ma asteptam sa aflu ce au cerut eventual de la Autoritatea Navala Romana. Oricum am incredere ca merg pe un drum cunoscut fiind f multi navigatori in localitatea respectiva.
daaaaaaaaaaaa...suntem o tara cu iesire la mare si asta au vazut rusii de multa vreme si..de curand si americanii:D
altfel, probabil instanta a comunicat inscrisurie depuse de dvs si a solicitat la angajator inscrisurile/confirmarea din care rezulta marirea solicitata..
:luck:
M-ati impresionat pana la lacrimi cu raspunsul dvs! Am inteles eu gresit sau v-ati bucurat? E adevarat ca am sperante pt ca la Constanta, unde am deschis actiunea ar trebui sa se cunoasca tertipurile navigatorilor! Dar tot ma tem. Pt ca daca se cer veniturile doar la societatea prin care pleaca tot nu am facut nimic. Sper ca judecatorul de acolo se fie siret, spre binele copiilor mei si sa poata rezolva problema!
Va multumesc tuturor! Si sper sa vina vremea sa dau un mesaj ca am rezolvat problema!
in fapt ce va intereseaza?
veniturile din salarii date de romaero, plus celelalte venituri realizate ..sub pavilionul sub care se plimaba?
sau cat castiga, plus ce mananca..si asta pentru ca din ce castiga si mananca 2/4 sau 1/3 sau ?... tre sa dea copiilor
Depunere intampinare
emine
Buna seara,
Buna seara,
Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)