avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie actiune marire pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie actiune marire pensie intretinere

Azi am avut prima infatisare la actiunea de marire pensie intretinere deschisa de mine. Dupa cum m-am asteptat s-a dat amanare dar nu inteleg prea bine ce inseamna solutia data:
19/01/2012 Amână cauza
Solutie: pentru cand se va cita reclamantul cu copie intampinare si inscrisuri si cu mentiunea dispusa de instanta.
Mai precis, ce inseamna mentiunea dispusa de instanta?
Ce i-au cerut lui? Eu ma asteptam sa aflu ce au cerut eventual de la Autoritatea Navala Romana. Oricum am incredere ca merg pe un drum cunoscut fiind f multi navigatori in localitatea respectiva.
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 21:03, 17 Februarie 2012
In actiunea de marire a pensiei de intretinere , eu am depus concluziile mele si am cerut unde sa faca adrese instanta pt a dovedi veniturile reale si s-a dat urmatoarea solutie:
Solutie: pentru a se comunica un exemplar de pe înscrisuri şi pentru a se răspunde la excepţia invocată.
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna exceptia invocata!
Va multumesc mult!
Si inca ceva va rog! Cui se comunica un exemplar de pe inscrisuri, paratului sau celor care sunt in masura sa dovedeasca veniturile, dupa cum am cerut eu?
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Livica, utilizator
Va rog, puteti sa-mi spuneti macar ce inseamna " pentru a se raspunde la exceptia invocata"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)
Depunere intampinare emine emine Buna seara, Buna seara, Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)