avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie actiune marire pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie actiune marire pensie intretinere

Azi am avut prima infatisare la actiunea de marire pensie intretinere deschisa de mine. Dupa cum m-am asteptat s-a dat amanare dar nu inteleg prea bine ce inseamna solutia data:
19/01/2012 Amână cauza
Solutie: pentru cand se va cita reclamantul cu copie intampinare si inscrisuri si cu mentiunea dispusa de instanta.
Mai precis, ce inseamna mentiunea dispusa de instanta?
Ce i-au cerut lui? Eu ma asteptam sa aflu ce au cerut eventual de la Autoritatea Navala Romana. Oricum am incredere ca merg pe un drum cunoscut fiind f multi navigatori in localitatea respectiva.
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 21:03, 17 Februarie 2012
e gresit..!!!!!
dimpotriva, sunt de acord ca parintii sa isi asume ...si sa intretina/plateasca pt minorii care-i au
Solutie: pentru cand se va cita reclamantul cu copie intampinare si inscrisuri si cu mentiunea dispusa de instanta.
Mai precis, ce inseamna mentiunea dispusa de instanta?
Ce i-au cerut lui?

Eu cred ca ati inteles gresit motivul amanarii, iar instanta nu i-a cerut si nu-i va cere nimic paratului. Dumneavoastra sunteti reclamantul in acest proces. Fostul dv sot a depus intampinare ce urmeaza a va fi comunicata si probabil ca, odata cu comunicarea intampinarii instanta o sa va ceara sa va prezentati pozitia fata de cele invocate de parat prin intampinare. Va trebui sa va uitati pe citatia atasata intampinarii, sa vedeti ce scrie acolo.
Aveti dreptate! Nu intelesesem pt ca nu ma asteptam ca eu sunt cea care trebuie sa mai dea ceva. Eu am deschis actiunea, am trimis toate dovezile pe care le aveam si mi se parea logic sa fie verificat el si nu eu! Acum chiar nu mai inteleg nimic!
Nu sunteti dv verificata. In urma comunicarii si studierii intampinarii, va trebui sa depuneti note de concluzii prin care impreuna cu probele ce le detineti sa combateti apararile invocate de parat.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)
Depunere intampinare emine emine Buna seara, Buna seara, Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)