avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa perioada determinata

Va rog sa-mi spuneti daca eu pot sa ma inscriu la somaj, dupa terminarea perioadei determinata (actualmente sunt pe postul unei pers care se afla in concediu ingrijire copil, iar in luna martie ar trebui sa se intoarca la munca)- Daca nu se intoarce la munca iar nu vreau sa raman pe acel post, pot sa ma inscriu la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 20 Ianuarie 2012
Beneficiati de somaj numai daca aveti un stagiu minim de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii pentru somaj , iar c.i.m. inceteaza de drept la data exprarii duratei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract perioada determinata curioasap curioasap Buna ziua, Noul Cod al Muncii vine in vreun fel si in sprijinul persoanelor angajate pe perioada determinata? Daca o angajata se intoarce dupa 3 ani din ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau demisia ingeracul ingeracul am contractul de munca pana in momentul in care se intoarce colega la care ii tin locul .ea este in post natal acum si ar trebui sa se intoarca in luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Pot sa beneficiez de somaj sau nu? steriel steriel Am lucrat anul trecut la o firma pe perioada determinata din martie pana in octombrie iar anul acesta m-am angajat tot pe perioada determinata si tot pe ... (vezi toată discuția)