avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masina blocata de un vecin
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masina blocata de un vecin

buna sera, incerc sa gasesc o solutie la o problema stupida.
m-am mutat de 2 ani intr-un bloc, pana aici nimic neobisnuit.In seara aceasta am parcat masina , e parcarea din spatele blocului, in locul in care parcam de obicei.Un vecin beat a venit cu scandal la mine ca e locul lui si ca nu am voie sa parchez acolo, drept urmare a tras masina in spatele masinii mele si a blocat-o.A coborat dupa mine dar am vazut ca e beat si nu l-am provocat, l-am evitat si am intrat in casa.Ma gandesc cum voi iesi maine dimineata din parcare, sau ce fac daca am vreo urgenta?
cum sa procedez?
multumesc
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 21:38, 13 Iulie 2022
Eu am sunat la 112, care mi-a dat nr politiei din localitate. Am sunat acolo, mi-a dat nr politiei comunitare.La politia comunitara, mi-a dat nr de la ridicari auto, care mi-au spus ca ei abia la 8,30 incep programul, deci cam pe la 9 vor fi la fata locului.
Era ora 7,50 cand am sunat eu, eram blocata de un auto caruia nu-i stiam proprietarul, in plus trebuia sa ajung la servici. Le-am spus sa uite ca am sunat, si am luat un taxi.
Cam asa functioneaza daca suni la 112.
Nici nu le pasa.
simplu33 a scris:

am uitat sa va spun ca mi-a dezumflat cauciucurile de 15-20 ori in mai putin de 6 luni, cateodata si 2 zile la rand.Normal ca la acest lucru nu am dovezi, dar nu prea mai stau bine cu rabdarea, ma mir ca l-am ocolit ultima data cand era beat.

Daca el nu are un drept legal pentru locul de parcare dar nici dvs. de ce nu va mutati masina daca sunt si alte locuri de parcare?
Inteleg ca si dvs, va ambitionati sa parcati fix in acel loc...... personal consider ca a suna la 112 in acest caz este un gest abuziv.

ba chiar deloc nu ma ambitionez, parchez oriunde gasesc un loc liber.
Aveti perfecta dreptate
Se adevereste postarea initiala conform careia "cautati sa gasiti o solutie la o problema stupida" si dvs suplimentar diferendelor cauzate de vecinul cu vechime in bloc si ,intelegeti sa va ambitionati sa parchez oriunde gasesc un loc liber
Astfel de situatii se solutioneaza cu multa intelegere ,toleranta si cu intelepciune

problema este rezolvata, nu mai parchez eu in acel loc.
dar pe acest principiu, adica sa nu mai parchez in locul altuia pe motiv ca e mai vechi ca mine, inseamna ca eu nu am unde sa parchez.E usor sa fiti intelepti pe forum si sa spuneti ca o caut cu lumanarea dar in practica e altfel.

M-a deranjat ca nu mi-a vorbit frumos si mi-a zis din start ca acel loc e rezervat ca are vechime mai multa ca mine in acel bloc si a spus-o pe un ton deloc adecvat.
Apoi si-a schimbat atitudinea si am cedat eu.
Ideea era ca parcase in spatele masinii mele fara sa am vreo solutie sa mai scot masina si asta m-a deranjat foarte tare.

Alte discuții în legătură

Masina personala fotografiata de un vecin iriss082yahoo.com iriss082yahoo.com Posed masina de 12 ani,locuiesc in acelasi cartier de 30 de ani,am ajuns de nu mai am loc sa imi parchez masina,de cand sunt :locatari cu chirie,copiii ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)