avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masina blocata de un vecin
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masina blocata de un vecin

buna sera, incerc sa gasesc o solutie la o problema stupida.
m-am mutat de 2 ani intr-un bloc, pana aici nimic neobisnuit.In seara aceasta am parcat masina , e parcarea din spatele blocului, in locul in care parcam de obicei.Un vecin beat a venit cu scandal la mine ca e locul lui si ca nu am voie sa parchez acolo, drept urmare a tras masina in spatele masinii mele si a blocat-o.A coborat dupa mine dar am vazut ca e beat si nu l-am provocat, l-am evitat si am intrat in casa.Ma gandesc cum voi iesi maine dimineata din parcare, sau ce fac daca am vreo urgenta?
cum sa procedez?
multumesc
Cel mai recent răspuns: anonim_71 , utilizator 21:38, 13 Iulie 2022
Vecinul respectiv nu are dreptul LEGAL sa blocheze masina persoanei respective,nefiind proprietar sau locul de parcare respectiv nu este inchiriat prin abonament de catre acesta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina personala fotografiata de un vecin iriss082yahoo.com iriss082yahoo.com Posed masina de 12 ani,locuiesc in acelasi cartier de 30 de ani,am ajuns de nu mai am loc sa imi parchez masina,de cand sunt :locatari cu chirie,copiii ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)