avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

daca tatal meu are o intreprindere individuala caruia ii depun anual declartia 200 ( anul acesta nu ii mai stiu termenul), anul trecut am depus-o pana la 15 mai, la sanatate ce declaratie trebuie sa ii depun, ce termene are declaratia la sanatate?
Cel mai recent răspuns: riv31 , utilizator 22:02, 30 Ianuarie 2012
nu depune decl la sanatate,face contract de asigurare cu casa.
in ce consta acest contract? poti atasa un model? nu este mai usor sa calculeze ei dupa declaratia de impunere suma cuvenita? este sanctionat prin lege dak nu face acest contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Cass pentru intreprinderea individuala elkecri elkecri Buna ziua, Mi-am facut o intreprindere individuala la inceputul anului si in momentul acela eram angajat la o societate asa ca nu trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i. chirchisoiu chirchisoiu Buna ziua. As dori sa stiu cateva lucruri referitoare la o intreprindere individuala. Si anume: 1. Pers.care si-a facut intreprinderea individuala (patronul) ... (vezi toată discuția)