avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare locatar fara drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare locatar fara drept de proprietate

am cumparat o casa, in care sta un fost sot al uneia dintre fostele proprietare. In cartea funciara figurau cele 2 surori numai, casa fiind mostenirea lor. Una a divortat in 2010 dar fostul sot a ramas in casa cu promisiunea ca se muta in cazul vanzarii casei. Din pacate are buletinul pe aceasta adresa. Nu are loc de munca, si acum nu vrea sa se mute. Ce pot face sa-l dau afara???????? este foarte urgent, nu pot sa ma mut casa are 2 camere e mica.... va multumesc ffffff mult
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:52, 20 Ianuarie 2012
Ordonanta presedintiala de evacuare depusa la judecatoria competenta.In acelasi timp formulati si depuneti actiune civila-evacuare,la aceeasi judecatorie.
~ Conținut șters la cerere ~
cam cat poate dura toata procedura???????
In cazul ordonantei presedintiale,o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare act de proprietate de catre primarie ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua, In primul rand va multumesc pentru eforturile pe care le depuneti pe acest site, precum si pentru raspunsurile dumneavoastra. In anul 2009 ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie ma impiedica sa-mi vad copilul cr1st1an_ cr1st1an_ Buna ziua, Am divortat la notar acum un an si cateva luni dar am locuit impreuna cu sotia pana acum o luna. Din casatorie a rezultat o fetita acum in varsta ... (vezi toată discuția)
imobil proprietatea mea - fostul sot refuza sa plece- cum procedez? mariagirbea mariagirbea Buna ziua! Sunt divortata,imobilul in care locuiesc este pe numele meu,nu am sulta de platit,dar nu reusesc pe cale amiabila sa scap de a mai locui impreuna cu ... (vezi toată discuția)