avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Cat dureaza un divort cu minori?
Daca in cererea de divort solicit ca paratul sa paraseasca domiciliul conjugal,apartament anl inchiriat,pot obtine acest lucru si in cat timp?
1. daca va intelegeti, divortul poate dura maxim 3 luni, daca nu, poate dura si 2 ani.
2. ati putea obtine acest lucru insa numai dupa divort si daca este violent, daca puteti dovedi acest lucru
3. de ce ati desparti pe tata de copilul lui ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu conjugal cu copil minor - consecinte? geanixp geanixp Buna ziua. Intentionez sa divortez si doresc sa stiu daca pana voi intenta actiunea de divort pot parasi domiciliul conjugal (fara ca sotul sa-si dea acordul) ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor john25 john25 Buna ziua, am urmatoarea intrebare: In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)