Buna ziua, am cumparat o masina care a fost inmatriculata in Romania in 2006, as vrea sa actionez in instanta sa o inmatriculez fara sa platesc taxa auto, care este de 2000 de euro, am sanse?daca da pot circula cu masina pana la finalul procesului?
As vrea sa platesc eu asigurarea si impozitul pana o inmatriculez pe mine, este vreo posibilitate in acest sens?am auzit de o posibilitate cu procura...sau asa ceva...
Am facut un contract de v-c cu cumparatorul dar nu am trecut data, este nul contractul?multumesc anticipat.
cu parere de rau dar pe legea 9/2012 nu se poate decat daca ai deschisa o actiune pe HG 50 si inca e pe rol. Dupa ramanerea def a aceleia o vei putea inmatricula fara taxa. Daca totusi vrei sa incerci o actiune in instanta ,ca sa o intinzi si sa poti circula si cu masina intreaba-ma in privat ce poti face...
Taxa auto
chiriladaniel
am auzit ca poti \"amana\" taxa in sensul ca iti cumperi o masina neimatriculata in romania si la inmatriculare scapi de taxa dar cand o vei vinde platesti ... (vezi toată discuția)