avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatricularea masinii fara sa platesc taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatricularea masinii fara sa platesc taxa auto

Buna ziua, am cumparat o masina care a fost inmatriculata in Romania in 2006, as vrea sa actionez in instanta sa o inmatriculez fara sa platesc taxa auto, care este de 2000 de euro, am sanse?daca da pot circula cu masina pana la finalul procesului?

As vrea sa platesc eu asigurarea si impozitul pana o inmatriculez pe mine, este vreo posibilitate in acest sens?am auzit de o posibilitate cu procura...sau asa ceva...

Am facut un contract de v-c cu cumparatorul dar nu am trecut data, este nul contractul?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: s_florin , utilizator 18:14, 22 Ianuarie 2012
cu parere de rau dar pe legea 9/2012 nu se poate decat daca ai deschisa o actiune pe HG 50 si inca e pe rol. Dupa ramanerea def a aceleia o vei putea inmatricula fara taxa. Daca totusi vrei sa incerci o actiune in instanta ,ca sa o intinzi si sa poti circula si cu masina intreaba-ma in privat ce poti face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Împuternicire dupa un act legalizat jeoanesss jeoanesss Se pote face o împuternicire auto dupa actele auto originale si o copie legalizata dupa certificatul de inmatriculare? (vezi toată discuția)
Taxa auto chiriladaniel chiriladaniel am auzit ca poti \"amana\" taxa in sensul ca iti cumperi o masina neimatriculata in romania si la inmatriculare scapi de taxa dar cand o vei vinde platesti ... (vezi toată discuția)