avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil parasit de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil parasit de mama

Buna ziua! Am cateva intrebari carora nu le gasesc raspunsurile si as dori sa ma ajutati daca se poate. In primul rand vreau sa stui care sunt sansele unui tata sa castige copilu in instanta daca mama acestuia nu sia dat niciun interes pt el in ultimile 6 luni de cand a parasit domiciulul unde locuiam. Nu la vizitat decat odata si la sunat de cateva ori mintind-ul tot timpul ca vine sa-l vada. asta s-a intamplat cu ocazii speciale(de ziua copilui de craciun etc)promitandu-i tot timpul ca vine si ea la el insa fara sa se tina de promisiune. Mentionez ca eu in tot acest timp(6luni) am tot invitat-o sa stam de vorba sa discutam despre situatia copilului insa m-a refuzat continuu.Nu am fost casatoriti insa am locuit impreuna timp de 6 ani rezultand si copilul in varsta de 4 ani jumate acum. Vreau sa stiu sansele mele daca actionez in instata avand in vedere comportamentul fostei concubine fata de copil.
Buna ziua!Nu sunt expert dar cred ca aveti toate sansele sa primiti atat incredintarea minorului pentru crestere si educare cat si pensie alimentara.Eu am o fetita de 6 ani acum dintr-o alta relatie la fel am pus si eu intrebari pe acest forum si mi s-a raspuns k am toate sansele doar ca eu nu am facut mai mult pentru ca sunt despartita de tatal fetei de 4 ani (nu am fost casatoriti),iar intre timp m-am recasatorit.In acest timp el nu a vizitat-o nici macar nu il cunoaste prea bine l-a vazut de cateva ori pe strada si isi mai aminteste vag mici segvente avand in vedere ca ea avea numai 2 ani la despartire.Nu am vrut sa il dau in judecaa pentru a nu ii face rau fetei care il considera pe sotul meu tatal ei.
Aveti sanse mari, in opinia mea, daca veti reusi si sa dovediti comportamentul discutabil al mamei fata de copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor in strainatate yzabela yzabela Sunt divortata de un an , tatal fetei are rezidenta in italia, a deschis proces pt program de vizitare a minorei in varsta de 6 ani o luna in vacanta de vara ... (vezi toată discuția)
Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)