avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate doctori din romania - ce se poate face cand medicul de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

doctori din romania - ce se poate face cand medicul de familie refuza sa dea fisa medicala?

X-(ce se poate face in cazul in care un medic de familie refuza sa iti dea fisa medicala?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:36, 20 Ianuarie 2012
Ce motiv invoca doctorul respectiv?
In conditiile in care medicul de familie refuza sa va dea copia fisei medicale puteti depune o reclamatie la casa de asigurari de sanatate cu care acesta are incheiat contractul cadru de prestari servicii.
Drepturile asiguraţilor:
- să aleagă furnizorul de servicii medicale, precum şi casa de asigurări de sănătate la care se asigură, în condiţiile prezentei legi şi ale contractului-cadru;
- să fie înscrişi pe lista unui medic de familie pe care îl solicită, dacă îndeplinesc toate condiţiile prezentei legi, suportând cheltuielile de transport dacă opţiunea este pentru un medic din altă localitate;
- să îşi schimbe medicul de familie ales numai după expirarea a cel puţin 6 luni de la data înscrierii pe listele acestuia;

[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate FOURB FOURB Buna, Copilul meu are o asigurare de sanatate privata, de curind l-am operat de polipi. Am intrebat asiguratorul ce documente trebuie sa le pun la ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)