avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean roman cu cetatean chinez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean roman cu cetatean chinez

As dorii niste raspunsuri daca se poate:

As dorii sa ma casatoresc u o persoana cu cetatenie chineza , momentan nu sunt in tara , as dorii sa stiu cum pot face si care sunt pasii pentru a putea face asta si pentru a putea rezolva actele ei in Romania!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:02, 31 Ianuarie 2012
As dorii sa stiu daca pot sa fac o vizita cu ea pentru 5 zile pentru a cunoaste familia!

Multumesc
Asta ramane la latitudinea celor care acorda viza, noi de unde sa stim:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)
Cetaten strain (non-ue) casatorit cu cetatean roman. strainul poate calatori fara viza in statele ue? alinasku alinasku Rog specificati daca un cetatean indian, casatorit cu un cetatean roman, avand si permis de sedere (pe urmatorii 5 ani) in Romania, poate calatori fara viza in ... (vezi toată discuția)
Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)