avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare inundatie vecini
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare inundatie vecini

Buna ziua.daca i-am facut unui vecin inundatie la baie si el este asigurat pentru astfel de lucruri si solicita de la firma de asigurari despagubiri,ma afecteaa pe mine cu ceva?ma pot trezi cu un proces din partea asiguratorului sa recupereze suma cu care la despagubit pe vecin de la mine?sau cum e procedura?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 21:14, 22 Ianuarie 2012
Evident ca asiguratorul prin care vecinul a fost asigurat va face regres impotriva dvs. pentru a recupera prejudiciul creat.Singura varianta de a nu plati aceste daune, este o polita de incendii cu suplimentul "raspundere civila fata de terti".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamente cu polita de asigurare cocos 44 cocos 44 Apartamentul meu este asigurat prin polita la una din firmele existente;din pacate, in ultimii ani am suferit mai multe inundatii de la apartamentele ... (vezi toată discuția)
Despagubire societate de asigurare simona-iulia simona-iulia Buna seara. Acum cateva saptamani mi s-a spart o teava in apartament, s-a produs o inundatie si vecinul meu a chemat firma de asigurari cu care avea contract. ... (vezi toată discuția)
Ce solutie exista pt a recupera plata daunelor? viorel constantin viorel constantin Apartamentul in care locuiesc a fost inundat de vecinul de deasupra. Am luat leg cu cei de la firma de asigurari Generali, am chemat veciniii si ... (vezi toată discuția)