avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUD Aprobat ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUD Aprobat ilegal

Buna Ziua! am si eu o problema cu primaria sec 2 am cumparat o casa pe legia 112 si terenu e cu chirie #-o
un vecin a spart gardul meu si a intrat in curte a construit o camara si douo garduri pe terenul meu#-o care platesc chirie de 26 de ani singur in curte .am fost la primarie am facut multe sesizari dar nu vor sa demoleze . acum am aflat ca iau eliberat si un PUD pe terenul meu unde a ocupat abuziv . am scos si eu un PUD sa fac extindere si apare si constructia facuta de vecin abuziv X-(. ce trebuie sa fac sa anulez PUD X-( .unde trebuie sa ma duc .sau daca ma puteti ajjuta #-o
Cel mai recent răspuns: Consuelax9. , utilizator 11:42, 18 Octombrie 2024
Buna ziua . Imi puteti spune cu exactitate unde platiti dumneavoastra terenul din curte ? La ce Institutie ? Aveti un contract cu ei ?Vad ca locuiti tot in sectorul 2. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa cumparata conform legii nr. 112/1995 david_david12000 david_david12000 buna ziua , am cumparat o casa pe legia 112 si terenul de sub casa ,dar mai am curte si nu au vrut sa ma lase sa cumpar si a ramas cu chirie la apolodor ,ma ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in legatura cu schimbarea unui puz? oxygen oxygen Am si eu un teren micut unde as vrea sa fac o casa, dar problema este ca primaria nu vrea sa ne dea autorizatie de constructie deoarece PUZul facut pt zona ... (vezi toată discuția)
"(ne)"dreptul de reconstructie casa clau34str clau34str De curind am cumparat o casa intr-o curte comuna cu suprafata de 297 mp. In curte locuim 3 familii, deci am cumparat-o cu 1/3 teren in folosinta comuna.Casa ... (vezi toată discuția)