Sant unic asociat (si administrator) al unui srl .Contabilul cu care am avut un contract verbal de prestari servicii,pt depunerea balantei si bilantului nu a facut lucrul acesta de 4 (patru) ani,mintindu-ma in tot acest timp ca a facut tot ce trebuia.CE E DE FACUT ????(mentionez ca plata serviciilor am facut-o lunar. #-o
conteaza unde nu le-a depus
daca este vorba decat de registrul comertului nu este o problema se poate depune fara amenda
daca este la finante ..........bafta
nu se poate sa nu fi verificat in 4 ani, ce a facut sau ce nu a facut contabila:stunned:
pe de alta parte daca nu ar fi depus NIMIC v-ati fi trezit cu societatea in procedura de lichidare, deci:-/
In calitatea de asociat unic si administrator pe care o aveti, verificati la Finante si la Registrul Comertului daca s-au depus bilanturile precum si declaratiile privind impozitul, TVA-ul, etc.Colegul eu.ro.lex are dreptate: daca nu se depuneau de acum 4 ani bilanturile , s-ar fi declansat procedura de lichidare.Pe de alta parte, dvs. nu semnati si nu verificati situatia financiar-contabila a firmei ?
Radiere firma
babaangi
Buna ziua!
Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ... (vezi toată discuția)