avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contabil excroc !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contabil excroc !!!

Sant unic asociat (si administrator) al unui srl .Contabilul cu care am avut un contract verbal de prestari servicii,pt depunerea balantei si bilantului nu a facut lucrul acesta de 4 (patru) ani,mintindu-ma in tot acest timp ca a facut tot ce trebuia.CE E DE FACUT ????(mentionez ca plata serviciilor am facut-o lunar. #-o
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 20:48, 25 Octombrie 2008
conteaza unde nu le-a depus
daca este vorba decat de registrul comertului nu este o problema se poate depune fara amenda
daca este la finante ..........bafta
nu se poate sa nu fi verificat in 4 ani, ce a facut sau ce nu a facut contabila:stunned:
pe de alta parte daca nu ar fi depus NIMIC v-ati fi trezit cu societatea in procedura de lichidare, deci:-/
In calitatea de asociat unic si administrator pe care o aveti, verificati la Finante si la Registrul Comertului daca s-au depus bilanturile precum si declaratiile privind impozitul, TVA-ul, etc.Colegul eu.ro.lex are dreptate: daca nu se depuneau de acum 4 ani bilanturile , s-ar fi declansat procedura de lichidare.Pe de alta parte, dvs. nu semnati si nu verificati situatia financiar-contabila a firmei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere bilant societate comerciala DjMike DjMike Buna ziua, Sunt administrator unic la o societate comerciala, SRL, si in urma cu putin timp am primit o citatie de la Tribunalul Bucuresti, parat fiind de ... (vezi toată discuția)
Radiere firma babaangi babaangi Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)