avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca doreste procuratura se poate ajunge si mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca doreste procuratura se poate ajunge si mai departe?

Buna seara. Va deranjez si eu cu o intrebare.
Am fost inculpata intr-un dosar. Procesul a ajuns la judecatorie unde am facut apel si eu si procuratura. Am ajuns la tribunal unde am facut doar eu recurs pentru ca l-am depus in ultima zi si procuratura nu a mai apucat altfel facea. Nu e doar parerea mea ci ceea ce mi s-a spus in fata. Asta nu mai conteaza foarte mult. Ieri am primit la curtea de apel o sentinta favorabila cu care sunt multumita. In aceste conditii daca procuratura doreste mai are unde sa mearga mai departe? Am inteles ca exista si inalta curte de casatie si justitie.

Asadar in conditiile in care procuratura nu a mai apucat sa faca recurs si la curtea de apel eu am fost singura care am inaintat recursul daca se doreste se mai poate face ceva sau ramane definitiva sentinta? Daca dansii doresc mai au vreo cale de atac in conditiile in care la curtea de apel am ajuns doar prin recursul meu?

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
solomonteodora, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:02, 21 Ianuarie 2012
Eu intrebam despre posibilitatea ca procuratura sa ceara retrimiterea dosarului la prima instanta? In ce conditii se face? Daca apar noi probe sau doar pentru ca asa vor dansii?

Va multumesc
In cadrul caii de atac formulata de dvs. este posibil sa se fi incalcat legea sa zicem o norma care garanta un drept fundamental.
Nu ca vrea parchetul...
Vorbiti cu avocatul dvs. sa analizeze toate aspectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters275905 ContSters275905 Buna ziua, Doresc un sfat juridic din partea Dvs. cum este mai bine sa procedez. Am avut un proces civil pe care l-am pierdut, in consecinta am cazut in ... (vezi toată discuția)
Costuri de judecata inalta curte PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 A avut cineva un recurs la Inlata Curte pe care l-a pierdut? Cat au fost cheltuielile de judecata? La CAB au fost 200 lei per recurent. O alta intrebare: ... (vezi toată discuția)