avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Am facut succesiune dupa mama sora mea mia cedat partea la apartament unde locuiam cu mama de 25 de ani.Iar eu am cedat casa cu pamintul de la tara.dupa aceea am aflat ca acea casa io vanduse mama deja ei de cand traia mama acea casa fusese luata pe cand traia si tata dar succesiunea no facusem decat acu amandoua .Intrebarea mea este daca mai pot ataca acest act de vanzarecumparare dupa mine ilegal..?Am intrat an posesia lui dupa succesiune.Mai pot castiga ceva daca merg an istanta?Mama e decedata de 6 luni
Cel mai recent răspuns: aminna , utilizator 09:11, 22 Ianuarie 2012
Haideti sa ne intelegem :
Dvs. ati luat apartametul, iar sora dvs. a luat casa de la tara, care era deja a ei.
Iar acum dvs. vreti sa cereti desfiintarea actului prin care sora dvs. cumparase anterior casa de la tara.
De ce????
Ca sora dvs. sa vina ulterior cu pretentii asupra apartamentului luat de dvs???
Puteti ataca contractul dar riscati sa pierdeti mai mult decat ati castigat.
da era a ei prin faptu ca mama ia vinduto ei inainte da Dar dupa tata nu am facut succesiune casa era luata pe timo ce traia el ea nu avea dreptu so vanda fara as fi si eu de acord nui asa?
eu asta am dorit sa aflu cum e posibil sa vanzi anainte si sa mai ai si pretenti la apartament unde eu locuiam acolo cu mama de cand mam nascut si tot eu am renovat apartamentu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters360937 ContSters360937 In urma cu 4 ani a decedat mama mea atunci am si facut succesiunea impreuna cu sora mea dupa un apartament in care locuiesc acum eu dar m-ai era o bucata de ... (vezi toată discuția)
Succesiune aminna aminna dupa moatrea tatalui meu nu am facut succesiune .Mama a vandut casa de la tara surori mele cu doa luni inainte de a muri aceasta si ea Am aflat aceasta numai ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare apartament lia sfercea lia sfercea Va rog ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri dupa noul cod civil. Dupa moartea tatalui meu am facut succesiunea si am ramas eu cu jumatate si mama cu ... (vezi toată discuția)