avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... situatie incurcata de recuperare suma?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

situatie incurcata de recuperare suma?

Martie 2008,dosar X am cistigat o suma de bani mai multe persoane,fiecare de la o societete.August 2008 unele persoane am obtinut banii prin o cerere pe cale amiabila printre care si eu,altele in acelasi dosar au cerut executor.In octombrie 2008 sau executat banii pentru toate persoanele din dosar.Pentru cei care au luat banii pe cale amiabila,executorul a returnat sumele integral catre societate.In octombrie 2008 societatea cistiga un recurs prin care trebuia sa plateasca mai putin decit am luat prin cererea pe cale amiabila.In octombrie 2011 am fost actionat in instanta pentru banii executati care societatea ia primit integral inapoi de la executor.Proces in viguare cu termen in aprilie anul curent.In ianuarie acum mi-a telefonat o firma de recuperare angajata de societate,sa returnez acea parte de bani care nu mi se cuvenea,cistigata in recurs.Daca nu platesc initiaza poprirea conturilor mele.Firma de recuperare se leaga de procesul in vigoare care este in acelasi dosar din martie 2008,totusi proces pentru suma care societatea a recuperat-o integral, avind legatura si cu suma luata de mine pe cale amiabila fiind acelasi dosar X.Firma de recuperari poate initia poprirea conturilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 21 Ianuarie 2012
Ati mai postat problema cred, insa mai putin detaliata. Firma de recuperari nu poate popri conturile, doar un executor. Aceasta initere probabil se refera la faptul ca firma de recuperari se va adresa unui executor cu o cerere de executare silita. Daca se intampla formulati contestatie la executare. Depuneti la dosarul pe rol dovada faptului ca banii s-au returnat.
Am depus dovada ca banii sau returnat la dosarul pe rol,in cazul banilor executati.Dar firma de recuperare se leaga de banii obtinuti pe cale amiabila,fiind acelasi dosar X initial.
interventie moderator

@ mario77tt, v-am trimis si mesaj privat, va rog si public sa nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, ci continuati discutia in topicul deschis, adica aici www.avocatnet.ro/content/for... .
Acest subiect va fi inchis urmand a fi sters, cum am mai sters unul pt acelasi motiv. Multumesc pt intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)
Returnare suma primita in 2008 mario77tt mario77tt In 2008 am actionat in instanta petrom pentru recuperarea unor sume ca prime neplatite de petrom din anii anteriori 2008.In urma acestui proces sa stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)