avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare judecatoreasca

fratele sotului meu s-a judecat cu cineva pentru o parcela de pamant acesta fiind imputernicit de soacra mea care pe atunci era in viata. a castigat acel proces dar respectiva nu a fost multumita si a deschis un alt proces dupa moartea soacrei mele si a mentionat pe toti fratii lui in acest proces. mentionez ca nu s-a facut nici o succesiune dupa moartea mamei lor dar hotararea judecatoreasca este de a se imparti tot pamantul care exista titlu de proprietete pe soacra mea care in prezent este decedata vreau sa mai mentionez ca acea persoana zice ca a fost fiica fratelui socrului meu adica a tatalui sotului meu care acesta a decedat in timpul la al doilea razboi. intrebarea mea este ce trebuie sa facem noi sa iesim di culpa aceasta ca toti au plecat din sat si cel putin eu nu am nevoie de judecati si de alte treburi as dori un sfat va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT \ , Avocat 17:15, 22 Ianuarie 2012
Sa iesiti din situatia aceasta de la sine nu se poate . Aveti posibilitatea sa rezolvati situatia pe cale amiabila .. sa ajungeti la o intelegere cu doamna in cursul procesului .


Pararea mea este ca doamna vrea o parcela de pamant ..sens in care dvs trebuie sa ganditi daca renuntati la pamant in favoarea doamnei si daca acceptati spuneti -i sa plateasca ea toate actele care se vor intocmi ... s-ar putea sa fie mai scumpe decat suprafata de teren pe care o cere si ..poate renunta .

Sau sa lasati judecatorul sa aprecieze daca are dreptate sau nu ... avand in vedere ca titlul de proprietate o priveste pe soacra dvs ...din ce ati mentionat se pare ca nu prea are dreptul la nimic ...


Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
CABINET AVOCAT \, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere olidan olidan Bună seara. As avea nevoie de câteva informații legat de următoarea situație:Părinții soțului meu au avut un contract de intretinere pentru casa cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu masa succesorala incompleta serrafima serrafima Povestea este asa: socrul meu a murit in 2003 (85 ani) iar soacra mea a murit in 2010 (87ani). Amandoi au avut 3 copii (2 baieti si 1 fata). Pana la moartea ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara succesiune? ElenaACP ElenaACP buna ziua! casa parinteasca a sotului meu a fost vanduta fratelui sau, fara stiinta sotului meusi fara sa se faca nicio succesiune. vanzarea s-a facut din ... (vezi toată discuția)